Møter og konferanser

Nye, flotte lokaler for møter, kurs og konferanser for inntil 200 personer.

Møterom for opptil 200 mennesker

Vestheim har gode fasiliteter for kurs og konferanser. I vårt nye servicebygg har vi møterom for opptil 200 personer. Rommet er fullt utstyrt med bilde- og lydanlegg.

 

Møter i en mer avslappet atmosfære

Vi tilbyr også to mindre konferanserom. Ett av konferanserommene er møblert med sofagrupper, og kan romme opptil 50 personer. Dette rommet er godt egnet for et møte der atmosfæren skal være mer avslappet. Det andre konferanserommet er utstyrt med bord og stoler og her kan man maksimalt være 25 personer. Dette rommet har også whiteboard, en stor TV, samt en hjørnesofa.

 

Overnatting

Vestheim disponerer 11 rom for overnatting, og totalt 52 sengeplasser. Alle rommene har eget bad. I tillegg til rommene har vi også tre hytter. Hver hytte har fire soverom og 14 soveplasser. Hyttene har eget kjøkken, bad, vaskerom og stue. Alt i alt har Vestheim overnatting til 94 personer!

Her på Vestheim er vi opptatt av å servere gjestene smakfull og næringsrik mat. Vi tilbyr forskjellige kurspakker. Vestheim er en rus-fri plass. Ta kontakt for å få et pristilbud!

 

Til toppen