top of page

Møter og konferanser
Nye, flotte lokaler for møter, kurs og konferanser.

Møterom for inntil 200 personer

Vestheim har gode fasiliteter for kurs og konferanser. I vårt nye servicebygg har vi møterom for inntil 200 personer. Rommet er fullt utstyrt med bilde- og lydanlegg.

Møter i en mer avslappet atmosfære

Vi har også 2 mindre konferanserom. Den ene er vanligvis innredet som stue med grupper av sofaer med plass til opptil 50 personer. Dette møterommet passer hvis du ønsker en mer avslappet atmosfære rundt møtet eller samlingen. Det andre rommet er mer et konferanserom med bord og stoler, en maksimal kapasitet på 25 personer og utstyrt med en tavle og en veldig stor TV. I tillegg har den også en hjørnesofa for en mer avslappet setting.

Overnatting

Vi har mulighet for overnatting. Vi har 11 rom, med totalt 52 senger. Alle rommene har eget bad. I tillegg til rommene har vi også tre hytter. Hver av hyttene har 4 rom og 14 sengeplasser og er utstyrt med fullt funksjonelt kjøkken, stue, bad og vaskerom. Hvis vi bruker alle sengene våre, har vi plass til 94 personer samtidig!

Her på Vestheim har vi som mål å servere våre gjester med mat tilberedt på kjøkkenet vårt som er både deilig og sunt. Vi tilbyr ulike kurspakker. Ta kontakt for pristilbud! Vestheim ønsker å være et alkoholfritt tilbud på markedet.

Vår meny og priser for 2024

På Vestheim streber vi etter å tilby deilig mat til rimelige priser til dine arrangementer. Ta en titt på menyene våre og ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille.

1
2
3
4
5
6
7
8
bottom of page