top of page

Dette tilbyr vi

Vi tilbyr leir for barn, ungdom og voksne, i tillegg til utleie for spesielle anledninger som konfirmasjon og andre samlinger.

Leir

Vestheim Ungdomssenter har i flere år vært et sted der mange barn og unge har kommet på leir. Norsk Luthersk Misjonssamband, som er eier av Vestheim, har leir for forskjellige aldersgrupper. På leirene får deltakerne delta i aktiviteter og høre historier fra Bibelen som er tilpasset deres aldersgruppe. Du finner mer informasjon om leirene vil tilbyr, samt påmelding, på NLM sin hjemmeside www.nlm.no.

Andre arrangement

Andre organisasjoner og grupper er velkommen til å leie Vestheim til forskjellige anledninger. Stedet egner seg for konfirmasjoner og skoleturer.

Vestheim har et stort uteuteområdet som kan brukes til mange forskjellige aktiviteter. Her er det kun fantasien som setter grenser. Vi har volleyballbane, fotballbane, tre frisbeegolf-kurver, zip-lines, innendørs buldrevegg, foosballspill og brodtennisbord. Det er også mulighet for leie av båter og kajakker. Vi har grill og sitteplasser utendørs. Der kan man nyte de lange sommerdagene med grillmat og sosialt. Vi har også direkte tilgang til sjø, som byr på svømmeturer om sommeren og kanskje en frisk og kald dukkert om vinteren? Plassert ved sjøkanten har vi en jacuzzi som kan bli brukt året rundt.

Overnatting

Vestheim disponerer 11 rom for overnatting, og totalt 52 sengeplasser. Alle rommene har eget bad. I tillegg til rommene har vi også tre hytter. Hver hytte har fire soverom og 14 soveplasser. Hyttene har eget kjøkken, bad, vaskerom og stue. Alt i alt har Vestheim overnatting til 94 personer!

I 2020 ble hovedbygget renovert. Dette bygget har blant annet matsal, møterom og konferanserom. Matsalen har plass til 80 personer, og i møterommet kan vi ha opptil 200 mennesker. Vestheim har et godt utstyrt kjøkken, og tilbyr catering til arrangementene blir holdt på leirstedet. Du kan velge mellom selvbetjent helgeleie og helgeleie med helpensjon og losji. Send oss ​​en forespørsel ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

La oss jobbe sammen

Ta kontakt så kan vi begynne å samarbeide

  • Facebook
  • Instagram

Takk for innsending!

bottom of page